Mengenai Kami

Kami di Selangor Photographer (based in Cyberjaya) menyediakan perkhidmatan Fotografi dan Videografi yang sesuai untuk keperluan anda.

Kami melihat satu peluang untuk memenuhi segmen pasaran yang memerlukan perkhidmatan ini, pada harga yang mampu milik, terutamanya bagi mempromosikan perniagaan mereka, dan kami di Selangor Photographer cuba untuk memenuhi keperluan ini.


Ini juga termasuk anda yang mencari perkhidmatan fotografi dan videografi ringkas – simple dan mudah untuk acara anda. Tidak kira acara seperti Dinner, Lunch Party, Birthday Party, atau apa sahaja yang anda perlukan, kami sedia membantu anda.

Pesta Kopi 2022


Di Selangor Photographer juga, kami menyediakan skim harga yang mampu milik dan mudah untuk difahami dan sesuai budget anda, supaya anda boleh fokus untuk menikmati acara anda, sementara kami merakamkan memori acara anda.

Apa sahaja keperluan foto atau video anda, anda boleh menghubungi kami untuk mendapatkan “quote” harga yang sesuai dengan keperluan anda, pada bila bila masa sahaja. Anda boleh menghubungi kami melalui pelbagai cara seperti :

– DM kami di Instagram kami www.instagram.com/selangorphotographer
– Emel kami di selangorphotographer@gmail.com untuk formal request.
– Whatsapp kami dengan menekan link whatsapp ini